pattern 5

Vrijblijvend Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek om je bedrijf te laten groeien

Hallo, leuk dat je op deze pagina bent gekomen! Ik ben CJ en tijdens ons adviesgesprek help ik je graag bij het ontwikkelen van een online groeistrategie voor jouw bedrijf.

Ik heb een passie voor het helpen van bedrijven met hun groei via digitale marketing en hecht veel waarde aan het opbouwen van prettige relaties met mijn klanten. In het digitale tijdperk is het essentieel voor bedrijven om zich effectief te onderscheiden van de concurrentie en ik geloof dat dit met de juiste samenwerking soepel en probleemloos kan verlopen.

Ik begrijp dat het voor bedrijven soms lastig kan zijn de juiste digitale partner te vinden. Wij willen die betrouwbare partij zijn waar je met vertrouwen jouw visie kunt realiseren, gericht op het versterken van jouw online aanwezigheid. Zonder gedoe en zorgen.

Dit gesprek is geen verkooppraatje. Mijn doel is niet om je iets te verkopen, maar om echt te luisteren naar jouw behoeften en helder, specifiek advies te geven over de digitale mogelijkheden die jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Dit adviesgesprek is bedoeld voor ondernemers die actief willen werken aan de groei van hun bedrijf.

Wat je kunt verwachten

We starten ons gesprek met een korte introductie om een helder beeld te krijgen van jouw bedrijf. Dit stelt ons in staat om onze diensten aan te passen aan jouw unieke situatie. Als een bedrijf dat persoonlijk contact belangrijk vindt, leggen we graag een goede basis voor onze samenwerking.

Daarna gaan we jouw huidige website bekijken. Met mijn ervaring in het analyseren van talloze websites, voorzie ik je van praktische adviezen om je online doelstellingen effectief te bereiken.

Je vraagt je misschien af: waarom zou je überhaupt naar mij luisteren?

We hebben al diverse interessante bedrijven in Nederland geholpen om hun marketing te verbeteren.

Om te demonstreren hoe we waarde toevoegen voor onze klanten, nodig ik je uit onze case studies te lezen voor meer gedetailleerde informatie.

Neem bijvoorbeeld Nettencentrale: we verhoogden de gemiddelde bezoekduur met 1,28 minuten en verminderden de bounce rate met 53,68% in vergelijking met hun oude website. Deze verbeteringen in de interactie van gebruikers zijn cruciaal voor het genereren van meer leads en het verhogen van de omzet.

Enkele case studies die de moeite waard zijn:
Nettencentrale Case Study
Mintt Case Study
FellMedia Case Study

Natuurlijk geloof ik in ons product, daarom is het misschien goed om ook te weten wat klanten over ons zeggen. Lees wat een van onze klanten zegt over de samenwerking met ons:

Remco Eversdijk

Mintt – Mensen in Top Team B.V.

“ESight Studio heeft onze website compleet getransformeerd met hun deskundige benadering van uitstraling en gebruiksgemak. Hun beschikbaarheid is uitstekend en ze voeren wijzigingen heel snel door. Bovendien onderhouden ze proactief contact met ons om ervoor te zorgen dat alles optimaal functioneert en doen ze suggesties voor verdere verbeteringen. Dit is ideaal voor ons, omdat het ons in staat stelt om continu te blijven groeien en verbeteren.”

Dus, we kunnen met vertrouwen zeggen dat we veel kennis hebben op het gebied van digitale marketing en het helpen van bedrijven om zich te onderscheiden.

Elk lid van ons team heeft jarenlange ervaring opgedaan bij digitale marketingbureaus, waar zij hun vakmanschap hebben verfijnd, voordat we in 2020 besloten samen te werken. Deze ervaring omvat zowel lokale als internationale markten, waardoor we een breed scala aan inzichten en vaardigheden hebben ontwikkeld.

Dit vakgebied is niet nieuw voor ons; het is onze passie en expertise. Met onze jarenlange ervaring kunnen we betekenisvolle resultaten leveren voor bedrijven. Wees dus gerust, je bent bij ons in goede handen.

Voor elk gratis adviesgesprek dat we voeren, kijken mijn team en ik grondig naar jouw online aanwezigheid en onderzoeken we de mogelijkheden voordat we het gesprek aangaan. Met onze unieke ervaring, niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd, ontwikkelen we oplossingen die perfect aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep, ongeacht waar die zich bevinden.

Tijdens ons adviesgesprek zullen we samen bekijken wat we hebben ontdekt en dit aan je presenteren op een heldere en begrijpelijke manier.

Je bent wellicht benieuwd wat we precies gaan bespreken

Dit hangt volledig af van de huidige situatie van je bedrijf. Als de huidige website al in orde is, zal ik dat bevestigen. Maar als je website goed is en toch weinig verkeer krijgt, dan brengen we samen de kansen in kaart voor betere zichtbaarheid op de kanalen die het belangrijkste zijn voor je onderneming. Ik zal je laten zien waar je mogelijkheden mist ten opzichte van je concurrenten en hoe je deze kunt benutten.

Mocht blijken dat je wel veel verkeer hebt, maar dit niet leidt tot aanvragen, verkopen of nieuwe klanten, dan geef ik je tijdens het gesprek suggesties om dit te verbeteren. Dit kan gaan over aanpassingen in het ontwerp van je website of andere specifieke verbeteringen voor jouw situatie.

Na het gesprek heb je een duidelijker beeld en een plan om je bedrijf te laten groeien d.m.v. effectieve online marketing oplossingen.

Als je tevreden bent met het adviesgesprek kunnen we, indien nodig, een vervolggesprek inplannen. Dat is soms nodig mocht je een voorstel op maat willen ontvangen voor bijvoorbeeld het herontwerpen van jouw website.

De keuze voor een vervolggesprek ligt bij jou. Wij houden zelf ook niet van agressieve verkoopmethoden en ik denk dat jij hier ook niet op zit te wachten. In plaats daarvan geloven we in het opbouwen van relaties door toevoegde waarde te bieden door anderen te helpen. Ons doel is om op een menselijke manier samenwerkingen aan te gaan waar beide partijen een goed gevoel bij krijgen.

Klaar voor een Vrijblijvend Adviesgesprek?

Ben je klaar om te ontdekken wat je kunt doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ik zou graag de mogelijkheden met je bespreken.

Klik hier om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met je in gesprek te gaan.

Kernwaarden

Ontwerp van top kwaliteit

Elegantie gecombineerd met functionaliteit voor een opvallende online aanwezigheid.

Resultaatgerichte strategie

Onze strategieën zijn gericht op het stimuleren van groei en het verbeteren van jouw bedrijfsresultaten.

Betaalbare prijzen

Betaalbare prijzen door onze Nederlands-Vietnamese samenwerking.

Snelle en vriendelijke communicatie

Wij reageren op jouw vragen op dezelfde dag tijdens werkdagen. Op WhatsApp kun je vaak binnen enkele uren een reactie verwachten.

Klantgericht

Wij zijn toegewijd aan jouw succes. Jouw bedrijfsdoelen zijn onze prioriteit.

Projecten