pattern 5

Case Study Stal Hoveniers Website

Een website transformatie voor een welverdiend pensioen

Met een duidelijk doel voor ogen om binnen tien jaar met pensioen te gaan, vond onze klant, een hovenier, dat het nodig was om een professionele website hebben om hem te helpen dit doel te bereiken.

Zijn bestaande website, die hem veel hoofdpijn gaf, maakte het moeilijk voor potentiële klanten om informatie te vinden en mooie projectfoto’s te bekijken.

De Uitdaging

Stal Hoveneirs Case-study ESight Studio Pattern

Onze Aanpak

De originele website, gebouwd door een ander webdesign bureau, voldeed niet aan de verwachtingen van de klant.

Onze klant gaf aan dat de communicatie slecht was. Ook werden er afspraken gemaakt over diensten waarmee de klant geholpen zou gaan worden, maar werden vervolgens niet nagekomen. Dit leidde logischerwijs tot grote frustraties bij de klant.

Deze teleurstellende ervaring zorgde ervoor dat de klant terughoudend was om een nieuwe samenwerking aan te gaan met een ander bureau.

Ondanks zijn gebrek aan ervaring met effectieve online marketing en zijn eerdere tegenslagen met het andere bureau, wist de klant dat een verbeterde website pure noodzaak was om potentiële klanten niet langer kwijt te raken. Dit was cruciaal om zijn pensioendoelstelling binnen de gestelde termijn te bereiken.

We pakten deze uitdaging aan door hem gedurende het hele proces te begeleiden en een professionele website te bouwen die aansluit bij zijn bedrijf, eerdere projecten en doelgroep.

We hielpen met het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website, compleet met reviews, call-to-actions en een eenvoudig te gebruiken contactformulier.

Stal Hoveneirs Case-study ESight Studio Pattern

Resultaat

Een flinke overwinning was de verbetering van de posities in Google voor de belangrijkste zoektermen. Zonder enige extra investeringen in SEO slaagden we erin zijn positie op de eerste pagina van Google te krijgen. Dit resulteerde in een aanzienlijke verbetering van de zichtbaarheid en een toename van offerte aanvragen via zijn website.

Hoewel de nieuwe website pas recent live is gegaan, heeft de klant al veel meer leads ontvangen in zijn werkgebied, de Drechtsteden. De positieve feedback vanuit zijn omgeving bevestigt dat we een website hebben gemaakt die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het genereren van leads en het verbeteren van de online aanwezigheid van de klant.

Vanwege deze goede resultaten heeft de klant dan ook besloten om een SEO-campagne te doen, waardoor het gelukt is om nog betere rankings te krijgen in Google voor de belangrijkste zoektermen. Hierdoor is er nu een situatie ontstaan waarbij er consistent nieuwe leads binnenkomen via de website.

Neem Vandaag De Eerste Stap om Jouw Hoveniers- of Bouwbedrijf Digitaal te Onderscheiden!

Ben je klaar om je van de concurrentie te onderscheiden en duurdere projecten aan te trekken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid net zo indrukwekkend kunnen maken als je projecten.