pattern 5

Case Study Heijna Administratie Website

Van doe-het-zelf naar professionele uitstraling: een vernieuwde website voor groei

Na feedback van potentiële klanten op LinkedIn, realiseerde de bedrijfseigenaar zich dat haar website moest aansluiten bij haar effectieve en unieke leadgeneratie methode. Dit bleek goed te werken, alleen de website was niet van hetzelfde niveau.

Ze had de website bij de start van haar bedrijf zelf gemaakt, maar begreep de noodzaak van een professionelere online aanwezigheid die haar bedrijfsgroei zou ondersteunen en cliënten van hogere kwaliteit zou aantrekken.

Omdat ze zelf geen webdesigner was, zocht ze professionele hulp om een B2B-website te ontwerpen die goed laat zien waar ze voor staat met haar administratiekantoor.

Eén van haar grootste frustraties was de omgang met het bestaande hostingbedrijf. De communicatie verliep erg moeizaam waardoor het oplossen van problemen gerelateerd aan de website uitermate lastig bleek.

Ze wilde overstappen naar een andere hostingprovider, maar maakte zich zorgen over de overgang, vooral omdat haar e-mail ook op hetzelfde platform gehost werd.

Het probleem met haar huidige website, die haar professionaliteit en kernwaarden niet weerspiegelde, zorgde ervoor dat ze potentiële klanten verloor. Als dit niet werd aangepakt, zou het blijven resulteren in verloren omzet en klanten.

De Uitdaging

Heijina Case-study ESight Studio Pattern 1

Onze Aanpak

Om dit probleem op te lossen, hebben we een website gebouwd die aansluit bij haar doelgroep en potentiële klanten de professional laten zien die ze daadwerkelijk is.

Dit hebben we bereikt door professionele afbeeldingen van de klant in het nieuwe website ontwerp te verwerken die perfect passen bij het algehele ontwerp en de stijl van de website.

Daarnaast hebben we ook reviews en duidelijke call-to-actions toegevoegd op de belangrijkste pagina’s van haar website. Bovendien hebben we een online afspraakformulier ingebouwd zodat bezoekers gemakkelijk afspraken kunnen inplannen.

We hebben haar ook geholpen om de overstap te maken naar onze hosting service, waarbij we een soepele overgang hadden gegarandeerd.

We hebben haar een nieuwe, verbeterde e-mail infrastructuur geadviseerd en vervolgens opgezet om te kunnen mailen via Google mail. Dit is een zogenaamde e-mailmigratie die we volledig uit handen hebben genomen voor de klant.

Dit proces was uitgevoerd zonder enige e-mails te verliezen, waarbij ze ook de exact dezelfde indeling van de mapjes heeft behouden, namelijk de structuur waar ze al gewend aan was.

Heijina Case-study ESight Studio Pattern 1

Resultaat

Hoewel de nieuwe website nog maar kort geleden live is gegaan, heeft de klant al een positieve impact opgemerkt. Ze heeft positieve feedback gekregen van zowel klanten als collega’s, wat wijst op de verbeterde professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Bovendien heeft ze sinds de website live is gegaan, al een aantal nieuwe klanten erbij gekregen, waarbij het eerste contactpunt met de website is geweest. Dit laat ons zien dat de impact van de nieuwe website nu al een positieve invloed heeft op de bedrijfsgroei van onze klant.

We hebben er vertrouwen in dat deze positieve veranderingen zullen bijdragen aan de groei van haar bedrijf.

Onze samenwerking blijft ook na het bouwen van de website nog verdergaan. Na de livegang zijn wij de klant gaan ondersteunen om met mensen in contact te komen die zoeken naar haar diensten in de buurt van haar bedrijfsvestiging.

Ellen Heijna

Heijna Administratie

“Als ZZP’er wilde ik graag een website maar wat moet je daarvoor allemaal regelen en doen? Wat voor opbouw, uitstraling, teksten en koppelen aan social media voor leads? Ik had geen idee waar ik moest beginnen, zeker als het niet je expertise is.

Ik heb een intakegesprek gehad met Ceesjan, wat ik als prettig en vertrouwd ervaarde. Ceesjan denkt met je mee en geeft tips en suggesties wat passend kan zijn bij jouw bedrijf. Hij neemt de tijd en stelt vragen om samen te kijken wat je zoekt om een plan van aanpak te maken.

Het regelen van webhosting, domein, Gmail of koppelen van social media kan je aan Ceesjan overlaten. Dat regelt hij allemaal heel netjes, wanneer hij je nodig heeft laat hij het weten en maakt hij een afspraak om het gelijk samen ingang te zetten.

Bij veranderingen of problemen kan je Ceesjan makkelijk bereiken en is het snel aangepast of opgelost. Ik ben trots op het resultaat. Mijn website is top.

We hebben geregeld contact om te zien of alles goed loopt. Hij is flexibel met afspraken maken en wat ik prettig vind is één aanspreekpunt. Ceesjan weet waar hij het over heeft, een echte aanwinst om je bedrijf online te laten stralen.”

Bron: LinkedIn aanbevelingen

Onder de indruk van het succesverhaal van deze ondernemer? Wil je ook een website die jouw bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigt? Wacht niet langer!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen je digitale aanwezigheid te versterken. Samen creëren we een website die jouw unieke verhaal krachtig overbrengt en je bedrijf helpt te groeien.