pattern 5

Case Study FellMedia Website

Het creëren van een sterke fundering voor groei

De Uitdaging

FellMedia had dringend behoefte aan een nieuwe website, een website die er niet alleen zeer professioneel uitzag, maar ook van grote klasse was, zoals de eigenaar het beschreef.

Hun bestaande website was moeilijk te beheren en had veel beperkingen door het gebruik van een niet-WordPress platform. Het ontbreken van de mogelijkheid om eenvoudig veelgebruikte plugins te integreren, zoals dat bij WordPress wel kan, belemmerde de prestaties van de website.

De beperkingen van hun huidige website belemmerden vaak het bedrijf in het behalen van betere resultaten online.

De beperkte controle over het ontwerp van de oude site maakte het moeilijk om een unieke en aantrekkelijke website te ontwikkelen die de concurrentie zou overtreffen.

Het Belang

Bovendien had FellMedia de ambitie om zowel online als offline te adverteren, waardoor het noodzakelijk was om een volledig geoptimaliseerde website te hebben die in staat is om bezoekers om te zetten tot geboekte afspraken en daarbij de return on investment te maximaliseren.

Als aanbieder van SEO-diensten is het voor FellMedia van groot belang om op te vallen en een betrouwbare, geloofwaardige boodschap over te brengen waarmee potentiële klanten zich kunnen identificeren.

De SEO-industrie staat erom bekend dat het moeilijk is om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen, gezien de slechte ervaringen die vele ondernemers hebben gehad met andere bureaus, wat helaas vaak leidt tot het verlies van vertrouwen.

Daarom is het enorm belangrijk dat elke interactie met FellMedia het gevoel van vertrouwen sterker maakt, inclusief het bezoeken van hun website.

Onze Aanpak

Het team van FellMedia besteedt het grootste gedeelte van hun tijd aan het behalen van top SEO-resultaten voor hun klanten. 

De skills voor het bouwen van een website met een uniek creatief concept wat nodig was om hun bedrijfsdoel te bereiken, is niet hun specialiteit. 

Het vinden van de beste manier om een website te bouwen, bleek een lastige taak. Een website die niet alleen helpt bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten, maar ook gericht is op het verhogen van conversies. Er waren nogal wat haken en ogen om dit doel te bereiken.

Er zijn heel veel website aanbieders, maar het vinden van de juiste partij die echt met de tijd meegaat en de klant kon begeleiden tijdens het proces bleek niet altijd makkelijk.

Ze erkenden dat de expertise van een ervaren web design professional onmisbaar is om een site op te zetten die de conversies stimuleert.

Het negeren van het probleem was geen optie omdat ze graag advertentie campagnes wilden lanceren om het bedrijf verder te laten groeien.

Het probleem moest zo snel mogelijk worden opgelost om zo efficiënt mogelijk door te kunnen bouwen. Hierover bestond geen twijfel en was een urgente zaak die aandacht nodig had.

Het resultaat van het sturen van verkeer naar een website zonder een goede fundering zou onvermijdelijk resulteren in het verspillen van tijd en geld. En dat wilt niemand.

Door FellMedia te ontzorgen bij het maken van een website die echt opvalt en in lijn staat met de persoonlijkheid van de bedrijfseigenaar, werd deze uitdaging overwonnen.

De nieuwe website heeft de juiste balans gevonden tussen professionaliteit en een gevoel van humor en openheid.

Het gevoel van vertrouwen en welkom zijn wordt uitgestraald over de gehele website, met een special touch op de SEO-pagina. Dit gezien de belangrijke rol die deze pagina speelt bij het overtuigen van potentiële klanten om contact op te nemen.

Een ander onderdeel van de website die helpt met het creëren van vertrouwen is een uitgebreide kennisbank waar potentiële klanten inzichten kunnen opdoen in een breed scala aan marketinggerelateerde onderwerpen.

Om FellMedia te ontzorgen bij een belangrijk deel van hun online advertentiecampagnes, hebben we ook ondersteuning geboden bij het ontwerpen van een landingspagina waarop hun dienstverlening effectief wordt gepromoot.

Resultaat

Sinds de lancering van de nieuwe website, ontworpen en gebouwd door DCM Agency, heeft FellMedia een flinke toename in aanvragen gemerkt. Hoewel ze nog geen exacte cijfers hebben berekend, is het duidelijk dat de website een positieve impact heeft gehad op hun bedrijf.

DCM Agency heeft niet alleen een website van hoge kwaliteit geleverd, maar ook waardevolle inzichten geboden tijdens de voorbereidingsfase, aldus de eigenaar van FellMedia.

Volgens FellMedia hebben we hen geholpen hun bedrijf en hun kernwaarden beter te begrijpen, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een website die echt weerspiegelt wie ze zijn en waar FellMedia voor staat.

De samenwerking met DCM Agency heeft FellMedia in staat gesteld zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze erop kunnen vertrouwen dat hun website in goede handen is. De positieve ervaring heeft ertoe geleid dat FellMedia DCM Agency een perfecte score van 10 sterren heeft gegeven.

In de woorden van de klant: “Laat je website ontwikkelen en bouwen door DCM Agency. Zij krijgen van ons 10 sterren.”

Martin Vellinga

FellMedia

“DCM Agency is voor ons een bekende speler waar we vaker mee samenwerken. De websites die zij ontwikkelen zijn van hoge kwaliteit, hetzelfde geldt voor het voor traject. Hoe ze kijken naar jouw bedrijf, waar je voor staat etc. Daar hebben ze ons enorm goed mee geholpen.

Sinds dat onze website online krijgen we zeker meer aanvragen. Echt doorgerekend hebben we dit nog niet. Daarvoor moeten we langer met deze website draaien.

Al met al: Laat jouw website ontwikkelen en bouwen door DCM Agency. Van ons krijgen ze 10 sterren, al zie je dat niet in deze review ;-)”

Bron: Google reviews

Geïnspireerd door het succesverhaal van FellMedia? Wij kunnen jou ook helpen met het transformeren van je website, wat jouw zakelijke doelen ook zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan jouw unieke succesverhaal!