pattern 5

Professionele B2B website laten maken: zet jouw merk in de schijnwerpers

Transformeer jouw zakelijke aanwezigheid online en verhoog je B2B-conversies met een website die specifiek voor jouw behoeften is ontworpen

De Statistiek

Volgens onderzoek van de Stanford University beoordeelt 75% van de gebruikers de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van het ontwerp van de website. Dit betekent dat een professioneel ogende website meer is dan alleen een leuke extra; het vormt een essentieel onderdeel van de reputatie van jouw bedrijf.

Omgekeerd kan een slecht ontworpen website aanzienlijke schade toebrengen aan je bedrijf.

Dit kan leiden tot het missen van potentiële klanten en omzet, variërend van het niet snel genoeg kunnen vinden van de benodigde informatie tot trage laadtijden, of een gebrek aan een duidelijke structuur die bezoekers duidelijk maakt welke actie ze moeten ondernemen op jouw website.

Voor een groeiend bedrijf is het essentieel om geen potentiële, loyale klanten te verliezen door een website die niet de juiste uitstraling of indruk geeft.

Jouw website dient als je digitale visitekaartje, dag en nacht beschikbaar voor potentiële klanten. Het moet een overtuigend hulpmiddel zijn dat bezoekers inspireert en overtuigt om voor jou te kiezen boven de concurrentie.

De voordelen van een effectieve B2B website laten maken voor jouw bedrijf:

Verkoper die nooit slaapt

Een goed ontworpen website functioneert als jouw non-stop verkoper, die jouw producten of diensten aanbiedt en verkoopt, zelfs buiten kantooruren. Met een doordacht ontwerp en relevante, up-to-date informatie neemt deze de rol van verkoper op zich, zelfs wanneer je er zelf niet bent

Geoptimaliseerde leadgeneratie machine

Met het juiste ontwerp en content kan jouw website kwalitatief hoogwaardige leads aantrekken en de relatie met hen verder opbouwen, om ze uiteindelijk om te zetten in trouwe klanten

Slechts één kans voor een eerste indruk

Jouw website is jouw digitale uithangbord en je virtuele kantoor. Een professionele, goed ontworpen site bouwt direct vertrouwen op en overtuigt potentiële klanten dat jij hun beste oplossing bent

Versterking van het merkimago

Een top-notch website biedt niet alleen een onvergetelijke gebruikerservaring, maar verbetert ook het imago van jouw merk, waardoor jouw bedrijf opvalt en besproken wordt, zelfs nadat bezoekers je site hebben verlaten

Ons proces voor het laten maken van een B2B website

1

Uitgebreid Onderzoek

We beginnen niet zomaar met ontwerpen. We starten met een uitgebreid onderzoeksproces, een onmisbare stap die cruciaal is voor het realiseren van een effectieve website. Dit diepgaande onderzoek binnen jouw branche, jouw unieke stijl en behoeften is essentieel voor het strategisch vormgeven van jouw website, waardoor we een product leveren dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

2

Creatief Concept

Wij gebruiken geen one-click-install templates. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt. We ontwikkelen een strategisch creatief concept voor jouw nieuwe website om te garanderen dat je je onderscheidt van je concurrenten. Om het creatieve concept optimaal aan te passen aan de unieke eigenschappen van jouw bedrijf, stellen we een reeks gerichte vragen.

3

Wireframe

Voor meer geavanceerde sites creëren we een wireframe om ervoor te zorgen dat de verschillende informatiestromen op jouw nieuwe website zo effectief mogelijk zijn georganiseerd. We zorgen er ook voor dat we het eens zijn over de lay-out van de website voordat we overgaan tot de ontwerpfase.

4

Ontwerp

We zullen een website ontwerpen die past bij de stijl van jouw bedrijf en gericht is op het helpen bereiken van jouw zakelijke doelen. We blinken uit in het bouwen van op maat gemaakte ontwerpen vanaf het begin om conversies te maximaliseren en ervoor te zorgen dat mensen terugkeren naar jouw website.

5

Implementatie

Dit hangt sterk af van de projectvereisten en te implementeren functionaliteiten. Geen standaard oplossingen, maar juist zeer op maat gemaakt. We implementeren het ontwerp vanaf nul en zorgen ervoor dat het perfect functioneert op jouw hosting.

6

Testen

We testen knoppen, links, formulieren op de website, enz. om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort voordat de website live gaat.

7

Onderhoud

Onze relatie met klanten eindigt niet zodra de website live gaat. Wij bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig blijft, en perfect blijft aansluiten bij de veranderende behoeften van jouw bedrijf. We zijn er voor de lange termijn, klaar om jouw bedrijf te ondersteunen terwijl het groeit en zich ontwikkelt.

Geef je merkvernieuwing de finishing touch met onze Social Media Starter service

De lancering van een nieuwe website is een geweldig moment om je merk op alle platformen te vernieuwen. Daarom bieden wij onze Social Media Starter service aan klanten die hun bestaande website herontwerpen of een website vanaf scratch laten maken voor hun bedrijf. Deze service omvat het bijwerken van al je social media banners om ze perfect te matchen met de stijl van je nieuwe website, en het schrijven van maximaal drie berichten per platform. Dit zorgt voor een consistente merkbeleving op alle kanalen en de sterke posts helpen je bedrijf bovendien om bovenaan in Google te verschijnen wanneer mensen naar je bedrijfsnaam zoeken, vooral als je daar momenteel niet wordt weergegeven.

Overweeg je deze service toe te voegen bij je nieuwe website? Laten we de mogelijkheden samen verkennen tijdens onze intake over het laten maken van jouw nieuwe website.

Klaar om te starten?

Ben je klaar om je bedrijf online naar een hoger niveau te tillen? Wij staan klaar om je daarbij te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een website die niet alleen indrukwekkend is, maar ook echt waarde toevoegt aan je bedrijf.

Projecten

Veelgestelde Vragen

De prijs voor het ontwerpen van een professionele zakelijke B2B-website bij ESight Studio hangt af van jouw specifieke wensen en de vereiste functionaliteiten. Voor een nauwkeurige, op maat gemaakte offerte starten we met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we jouw verwachtingen en behoeften, waarna we een gedetailleerde offerte opstellen die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

De hosting is o.a. het mogelijk maken om een website te laten zien op jouw domeinnaam, en daarnaast ook wat het mogelijk maakt om te kunnen mailen. Bij het ontwerpen van een nieuwe website is hosting niet inbegrepen. Wij zullen je adviseren in hoeverre het voor jouw bedrijf nodig is om op onze snelle hosting over te stappen. Als je website momenteel te langzaam geladen wordt, dan is dat een probleem. Dit probleem is op te lossen door op onze hosting over te stappen. De kosten voor website hosting starten bij ons vanaf €20,00 excl. BTW per maand.

Wij houden je actief betrokken bij het project. Afhankelijk van de complexiteit maken we een wireframe of direct een design presentatie. Bij een wireframe betrekken we je bij de presentatie van de website structuur, en bij een minder complex project tonen we direct de ontworpen pagina’s tijdens een online meeting. Door deze contactmomenten blijf je op de hoogte van de voortgang. Ook delen we een tijdelijke URL voor de lancering, zodat je de website kunt bekijken en feedback kunt geven voordat deze live gaat op jouw hosting.

Het verbeteren van de snelheid van je website is een aparte dienst, niet standaard inbegrepen bij het ontwerpen van een nieuwe website. Toch kunnen we helpen om de snelheid van je website bij oplevering te optimaliseren. We streven naar een score tussen de 70 en 80 in Google PageSpeed Insights. Voor deze optimalisatie starten de kosten vanaf €250,00 excl. BTW per website.

We ontwerpen onze websites SEO-vriendelijk en klaar voor een zoekmachineoptimalisatie campagne. Dit betekent echter niet automatisch dat je alleen door een nieuw design direct beter gevonden wordt in Google. Het hangt af van het type bedrijf, je aanbod en je locatie of je website hoger zal scoren in Google. Het komt voor dat klanten zonder extra te investeren in SEO, beter ranken voor hun belangrijkste zoektermen, dankzij de verbeterde gebruikerservaring en langere bezoektijden, wat door Google positief wordt beoordeeld. Maar dit verschilt per bedrijf en een garantie hierop kunnen we niet geven.

De kwaliteit van onze designs is gegarandeerd, omdat wij bij de start van jouw project een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen. We besteden de tijd om precies te bepalen wat jouw bedrijf nodig heeft met minimale input van jouw kant. Dit stelt ons in staat om een effectief, gebruiksvriendelijk design te ontwikkelen dat voldoet aan en zelfs de verwachtingen van jouw potentiële klanten overtreft, dankzij onze expertise en efficiënte aanpak.

Nadat jouw nieuwe website live is gegaan, hoeft ons contact niet te stoppen. We zien dit juist als een startpunt voor verdere ondersteuning. Naast het noodzakelijke onderhoud om jouw website optimaal te laten functioneren, kunnen wij ook helpen bij het opbouwen en onderhouden van relaties met jouw ideale B2B-klanten. Dit doen we onder meer door een doeltreffende social media strategie en effectieve leadgeneratie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zeker, wij bieden ondersteuning bij het onderhoud van jouw website nadat de nieuwe versie live is gegaan. Dit omvat het bijwerken van plugins, het oplossen van kleine problemen op de site, en het toevoegen van nieuwe content die door jullie wordt aangeleverd, zoals bijvoorbeeld nieuwe projectfoto’s. We verzorgen ook regelmatige back-ups, zodat je bedrijf altijd beveiligd is tegen onverwachte situaties.

Het schrijven van teksten voor jouw nieuwe website is niet standaard inbegrepen bij het ontwerpproces. Maar, wij bieden wel ondersteuning bij deze taak. Als je hulp nodig hebt met het schrijven van teksten, organiseren we een aantal online content meetings. In deze sessies werken we samen om de teksten te brainstormen en te ontwikkelen, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl en boodschap van jouw bedrijf. Voor deze aanvullende dienst worden extra kosten in rekening gebracht, gezien het proces meerdere meetings kan vereisen.

Dit is een optionele dienst die niet standaard is inbegrepen bij onze service. Na de lancering van je nieuwe website kunnen we je maandelijks, zonder vaste contracten, toegang geven tot gedetailleerde website analytics. Met deze tool krijg je inzicht in belangrijke gegevens, zoals de locatie van bezoekers, de meest bezochte pagina’s, bezoekersaantallen over een bepaalde periode, klikgedrag, en meer. We kunnen ook helpen met het opstellen van conversiedoelen om de prestaties van je site te optimaliseren.

Klantervaringen van een succesvol website traject bij ESight Studio